120 férfi közösült a kiskorúval

Élettársa 12 éves lányát adta el prostiként- a lány beleegyezésével

Egy bizonyos: az 51 éves Gary John Devine nem volt szívbajos amikor kitalálta, hogy élettársa 12 éves lányának testével keressenek némi pénzt. A tasmán "úriember" hozzávetőlegesen 120 embernek adta el a kiskorút, aki állítólag mindenben benne volt.

2010.03.30 19:17ma.hu

Óránként 200 dollárért bárki lefekhetett a kislánnyal, és 50 dollár felárért óvszer nélkül is élvezhették a kis „Lolitát”, akit Angela néven hirdetett önjelölt stricije.

A most tíz évre elítélt Devine azzal védekezett, hogy ő csupán segíteni akart a lány anyján, aki folyamatosan a pénztelenségre panaszkodott. Ő mindössze az ötletet adta és bonyolította az üzleteket (igen, ezt nevezik futtatásnak). Egy nap alatt akár kétezer dollárt (360 ezer forint) is megkeresett ily módon a zsenge korú lány, amit elosztottak és drogokat vettek belőle. Állítja: az ötlet mindenkinek tetszett a családban, a kislány éppen hogy nem tapsikolt örömében, hogy a „zsebpénzből” kábítószert vehet.

Az anya még nem kapta meg büntetését, de a lányát legalább háromféle nemi betegséggel kezelik egy hobarti (Tasmánia) klinikán. Persze a kedves ügyfelek sem fogják egy-egy ejnye-bejnyével megúszni, bár az ő ügyüket majd később tárgyalja a bíróság.

Az ítéletet kihirdető bíró elmondta: ez az ügy Tasmánia történetének első gyermekprostitúciós bírósági tárgyalása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.