Elfogták a lánykereskedőt!

Elképesztő! Prostitúcióra kényszerítettek egy 18 éves lányt

Prostitúcióra kényszerítettek egy 18 éves lányt Rakamazon, az ügy négy gyanúsítottját a rendőrség őrizetbe vette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

2009.02.02 12:18MTI

Fülöp Gergely százados elmondta: a rendelkezésre álló adatok szerint a lányt két férfi, egy nő és egy 16 éves lány kényszerítette prostitúcióra. A sértettet több napig tartották egyikük lakásában, majd végül elengedték. 

A 18 éves lány viszont csak azután tett feljelentést, hogy a gyanúsítottak szombaton az utcán egy állítólagos tartozás miatt bántalmazták és elvették a gyűrűjét. A rendőrség személyi szabadság megsértése, önbíráskodás és kerítés bűntettének megalapozott gyanújával kezdeményezi a négy őrizetben lévő személy előzetes letartóztatását - tette hozzá a szóvivő. 

Fülöp Gergely megjegyezte azt is, hogy a felnőtt korú gyanúsítottak valamennyien többszörösen büntetett előéletűek, a férfiak jelenleg is felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt állnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.