A kocsiban értek szextetten egy férfit és nőt

In flagranti a prostitúciós razzián

In flagrantit is eredményezett egy prostitúciós razzia Nyíregyházán, a kocsijában értek szextetten egy férfit az általa fizetett kéjhölggyel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

2008.09.23 12:12MTI

A rendőrség hétfőn este tartott akciót a nyírségi nagyváros déli részén, a tiltott helyen folytatott prostitúció visszaszorítására - mondta Fülöp Gergely. A razziázók az egyik autóban felfigyeltek egy szeretkező párra, és a férfit, aki ráadásul védett övezetben fogadta el a szexuális szolgáltatást, még az éjszaka folyamán 40 ezer forint pénzbírsággal sújtották.

Az akció során nyolc utcalányt állítottak elő a rendőrök, akik tiltott helyeken és a jogszabályban előírt orvosi igazolás nélkül kínálták magukat. Ötöt őrizetbe vettek, hárman szabadlábon védekeznek az ellenük indított eljárás során, amely bíróság elé állítással végződik. A rendőrök találtak egy gyermekintézményből szökött fiatalkorú prostituáltat is, őt átmeneti otthonban helyezték el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.