Szexterapeuta, vagy prostituált?

1500 pasival hált szexterápia címszó alatt

Mary Simone az 54 éves szexterapeuta halálosan komolyan veszi a munkáját és csupán a felületesség elkerülése végett gyakorlatban is megmutatja mit és hogyan kell.

2009.09.28 11:39ma.hu

A terapeuta 23 éve van a szakmájában és több tízezer házaspár életében adott tanácsokat, azonban úgy tűnik, hogy közel 1500 esetben úgy érezte a szóbeli tanácsadással nem éri el a teljes sikert. A fent említett esetekben a férjekkel és élettársakkal való szexuális tanácsadás esetén szex is történt. Igaz csupán abból a célból, hogy gyakorlati úton is elsajátíthassa az erősebbik nem képviselője, hogy mit és hogyan alkalmazhat a gyakorlatban.

Mary szerint semmi megbotránkoztató, vagy illegális dolog nem történt azzal, hogy közel 1500 férfival szeretkezett, hiszen gyakorlat teszi a mestert alapon csak és kizárólag a házasság és a kiegyensúlyozott szexuális élet helyreállításának érdekében tette. Arról ugyan nincs konkrét információ, hogy az 1500 férfi gyakorlatozása után hány esetben döntött úgy a feleség, hogy nem szeretné a megszerzett tapasztalatot élvezni házastársával.

Mary szerint ő maga nem prostituált, vagy kurva, hiszen az 1500 különböző férfival való szexuális kapcsolat, illetve az, hogy őt jól megdöngették soha nem az ő érdekét szolgálta, hanem a páciensét. A doktornő szerint a cél szentesíti az eszközt, így teljesen normális az, ahogy ő a tevékenységét végzi és nincs abban kivetni való, hogy a gyakorlópálya nem a házastárs, hanem ő maga. „Az emberek a terápiáért és a megoldásért fizetnek és nem a szexért” – állítja a gyakorlott pszichológus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.