Oprah Winfreyvel is fenyegetőzött a sitten

Isten nevében? Orális szexet ígért a pap, ha megússza az ittas vezetést

Furcsa módon akarta megúszni egy ohiói pap az ittas vezetést: a fogdában szexuális ajánlattal bombázta a rendőröket, aztán pedig a médiával fenyegetőzött.

2011.03.04 12:29ma.hu

Nehéz eldönteni, szégyenteljes vagy inkább mulatságos az Ohióban történt eset.

A rendőrség fülön csípett egy autóst, akiről előbb az derült ki, hogy háromszor annyit ivott, mint amennyi még elfogadható lett volna, utána pedig az, hogy Ignatius Kury mindezt pap létére tette.

A férfi az amerikai államban élő ukrán katolikusok egyik kápolnájában szolgál, és láthatóan hiába prédikál vizet, nagyon is szereti a bort - vagy bármit, ami egy kis bódulatot okoz. De nem ez volt a rendőrök számára a fő meglepetés, hanem az, amit a pap a rendőrségi fogság után művelt.

A megbilincselt rab ugyanis előbb rimánkodni kezdett, hogy engedjék el, de amikor rádöbbent, hogy ennek a fele sem tréfa, tényleg rács mögé került, különös ötlet fogant meg a fejében. Úgy döntött, vesztegetéshez fordul: talán javít a helyzetén, ha megígéri a rendőröknek, hogy orálisan kielégíti őket, cserébe azért, hogy szabadon engedjék.

A hatóságot azonban ez egyáltalán nem hozta izgalomba, így Kurynek újabb trükköt kellett kieszelnie: végső kétségbeesésében Oprah Winfrey országszerte ismert show-jával kezdett fenyegetőzni.

Ezek után még azt is el tudjuk képzelni, hogy tényleg bekerül a népszerű műsorba, csak valószínűleg nem olyan összefüggésben, ahogyan ő eredetileg szerette volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.