Két ezrelék volt a véralkoholszintje

Részeg kétéves kisfiú a játszótéren

Egy hétéves kisfiú került túlzott alkoholfogyasztás miatt a berlini Spandau városrész egyik kórházába: a gyermek véralkoholszintje rendkívül magas, 2 ezrelék volt. Ez az érték felnőtt emberekre is veszélyes.

2009.11.09 16:28MTI

A rendőrséget a környéken lakók értesítették vasárnap este hat óra körül, hogy egy fiú fekszik reszketve és hányva a járdán. Az első információk szerint a kisfiú a játszótéren két évvel idősebb bátyjával együtt fogyasztott alkoholos italokat, amelyeket más fiataloktól kaptak. A gyerek jelenleg életveszélyes állapotban van, az intenzív osztályon kezelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.