Azt sem tudta, kinek az ágyában fekszik...

Dopeman: Különösen részegen élveztem!

Bőven volna miről beszámolnia a rapper-nek, ha az egyéjszakás kalandokról van szó - Dopeman-nek bőven kijutott belőlük, mielőtt feleségül vette a párját...

2009.09.09 08:50ma.hu

Volt alkalma és szívesen élt is vele - Sok egyéjszakás kalandot tudhat maga mögött Dopeman, s mint mondja, élvezte is ezeket, különösen részegen. Előfordult, hogy reggel felébredve azt sem tudta, kinek az ágyában fekszik.

Lényeges, hogy aki ilyesmibe belemegy, tisztában legyen azzal, hogy az egója sérülhet. Nem kell senkit emiatt elítélni, de az biztos, hogy vannak, akik sportot űznek az egyéjszakás kalandokból, ez az életformájuk. Nekik valószínűleg önértékelési zavaraik vannak - vélekedett Dopeman a Kiskegyedben.

A zenész ma már lenyugodott, és boldog férjként, illetve apaként éli hétköznapjait. Nem tagadja: bár a lánya, Fanni még csupán két esztendős, attól retteg, mi lesz, ha már a diszkóba készülődik majd.

Szülei szívesen magukkal viszik kalandozásaikra a kislányt, nemrég Törökországban jártak, ahol Dopeman táncolni is engedte a gyermeket.

Ugyanakkor viccelődve számolt be arról: csakis ő táncolhatott a kislánnyal - jobb, ha már most megszokja, hogy évekkel később is ott fogja figyelni a papa a diszkó ajtajában, és lesi minden mozdulatát!

Dopeman és a párja egyébként nem szeretné, ha Fanni egyke maradna. Tervezgetik a második csemetét, de egyelőre várnak vele.

Most úgy vélik, ráérnek még a kistestvérrel, de ha jön, akkor természetesen nagy örömmel fogadják.

Korábban nagy fenegyerek hírében állt a zenész, aki a lányok terén is kemény legény volt. A közelmúltban elismerte: sok nő fejét csavarta el, de ő valójábban vajmi keveset érzett irántuk.

Az igazi szerelmet akkor ismerte meg, amikor találkozott jelenlegi kedvesével - aki a felesége lett.

Dopeman ma már nem tudja elképzelni az életét a kislánya nélkül sem. Úgy érzi: igazán belejött az apaszerepbe.

Mi az az "országos pártkúrás" Dopeman szerint?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.