Mikor megérkezett a nő, volt nagy szaglászás!

Dopeman: Telef-ngottam a szobát!

Pityinger Laci, alias Dopeman mesélt Las Vegas-i kalandjáról, mely kissé pikánsra sikeredett; beszélt Gangszta Zolival való viszonyáról is, és szóba került kislánya, aki jelenleg a legfontosabb ember az életében!

2009.02.01 17:48tabu TV

„Évekkel ezelőtt családi vakáción voltunk Amerikában, és az öcsémmel kettesben átruccantunk Las Vegasba körülnézni. Akkor már egy hónapja nem voltunk nővel, úgyhogy felhívtunk egy escort szolgálatot, küldjenek nekünk egy bulát. Azt mondták egy óra múlva érkezik, várjunk türelmesen.

Vártunk is, de mikor nem érkezett meg a megadott időre ismét telefonáltunk. A diszpécser azt mondta, várjunk még, érkezni fog a hölgy. Hát mi vártuk, de csak nem jött, úgyhogy 2 óra elteltével büntetésből telefingottuk a szobát az öcsémmel, aztán én elmentem WC-re, belekakáltam, persze le nem húztam, és úgy ahogy voltam, visszavettem az alsónadrágomat. Gondoltam, hogy na, akkor ha jön, legyen neki is jó. Mikor megérkezett a nő, volt nagy szaglászás, húzta is a száját, de végül csak elvégezte a dolgát.”
– mesélte nevetve a Tabu Tv műsorában az énekes.

Dopeman-nel beszélgetve az is kiderült, hogy a zord külső érző szívet takar, hiszen elmondta, hogy az életében a legfontosabb ember a kislánya, igyekszik a lehető legtöbb időt együtt tölteni vele. „Fanni császármetszéssel született, de végig bent voltam a kórházban. A párommal Andival terveztünk közös babát, nem véletlen baleset volt, hogy Fanni lett. Különben is láthatod, hogy nem lövöldözök vaktában. Életem legfontosabb embere a kislányom, nagyon sokat foglalkozom vele, játszunk, boltba járunk, és minden olyat csinálunk együtt, amit más apuka is a kislányával.”

A Hal a tortán-ban egy hétig együtt főztek Gangszta Zolival, akivel immár 7 éve nem beszéltek. Megvolt a nagy kibékülés is, de hogy lesz-e közös munka arra Dopeman nem tudott konkrét választ adni.

Mikor 7 éve eljöttem a Kartell-ből, tudom, hogy Zoli szomorú, volt, hiszen nagyon jó barátságban voltunk. Aztán a távozásommal megszakadtak a közös élmények, nem volt már miről beszélni. A főzőshow alatt és után is beszéltünk Zolival, még bulizni is elmentünk, de közös munkáról nem esett szó, persze sosem lehet tudni mit hoz a jövő, én nem zárkózom el semmitől.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.