"Világéletemben buktak rám a nők!"

Dopeman kész rá, hogy a legrosszabb legyen!

A hölgyek jobban szeretik az olyan pasikat, akik antiszociális személyiségjegyekkel rendelkeznek - Dopeman osztja a nézetet, és mindent elkövet, hogy nehogy "jó legyen".

Hal a tortán: Dopeman vacsorája nagyon jól sikerült! képgaléria

2009.01.21 14:55ma.hu - Fotó: dopemanonline.hu

Intenzívebb a szexuális életük, ezért az antiszociális személyiségjegyekkel rendelkező férfiakra jobban buknak a nők - Dopeman szerint ha ez kell a hölgyeknek, hogy rossz legyen, ő lesz a legrosszabb férfi! Véleménye szerint is a rosszfiúkhoz vonzódnak a nők, ősi ösztön alapján, szaporodási céllal, ez nem szocializációs kérdés. A sztár elárulta: világéletében buktak rá a lányok, de meg is osztotta őket: vagy nagyon szerették, vagy nagyon nem - árulta el a Napi Ásznak.

A rapper korábban sem titkolta, bizony sok hölgy fejét csavarta el, miközben ő általában nem tudta viszonozni ugyanazokat az érzelmeket.

Párjánál azonban rögtön érezte: megtalálta a nagy Őt! Kezdetben igencsak megriadt attól, hogy szerelmes. Még a menekülés is megfordult a fejében. Végül azonban mégis döntött, és fejest ugrott a kapcsolatba.

S amit korábban talán kevesen hittek volna róla: hamarosan apa is lett a szabadszájú énekes! Amikor megtudta, hogy a kedvese terhes, madarat lehetett volna vele fogatni!

Tudatosan készült az apaságra, s mióta kislánya, Fanni megszületett, körülötte forog a világ.

A rapper nemrég művésznevet is választott a gyermekének, ami nem más, mint "Mini Dope" - ennek ellenére elárulta, nem igazán szeretné, ha a lányából is zenész válna, noha - nem meglepő módon - a kicsinek már most igen jó a zenei érzéke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.