"Csak apa táncolhat Fannival"

Dopeman lánya már készülhet: figyelni fogják

A talpraesett zenész gyermeke még csak két esztendős, ám Dopeman már attól retteg, mi lesz, ha diszkóba kéretszkedik el a majdan tizenéves Fanni.

2009.08.18 08:45ma.hu

Már igazi világutazó Fanni, a zenész Dopeman kislánya, noha még csak kétéves múlt. Szülei nemrég elvitték Törökországba, ahol nagy kalandokban volt része. Dopeman még minidiszkóba is elvitte a "nagylányt", de kizárólag ő táncolhatott vele!

A sztár szerint jobb, ha Fanni már most megszokja, hogy a papa évek múlva is ott fog állni a diszkó ajtajában, és lesi minden mozdulatát... Dopeman egyébként elárulta: nejével úgy gondolják, ráérnek még a második gyermekkel. Ha persze úgy alakul, és jön, örömmel fogadják. A zenész úgy érzi, nagyon belejött az apaszerepbe, Fanni nélkül el sem tudná képzelni az életét. Ő egy igazi csoda - áradozott a büszke apuka a Kiskegyedben.

Dopeman-nel 2007-ben valósággal megfordult a világ, amikor kiderült számára, hogy hamarosan édesapa lesz.

A rapper bevallotta, sok hölgy fejét csavarta már el, miközben ő szinte semmit sem érzett a lányok iránt... Ám amikor jelenlegi párját, gyermeke anyját megismerte, tudta: ez más.

Megérezte, hogy az igazira talált rá. Dopeman nem tagadja: noha kemény fiúnak tartja magát, megijedt az érzéseitől. Menekülni szeretett volna, de szíve mindig visszahúzta a párjához...

Végül már nem is akart szembeszállni a sorssal. Elfogadta azt és boldog a kedvese mellett. Amikor pedig megtudta, hogy babát várnak, majd' kiugrott a bőréből!

Dopeman úgy gondolja: tudatosan készült az apaságra, ugyanakkor azt is elárulta: véleménye szerint ugyanaz a "sz...ros rapper" lesz gyermeke születése után is, aki mindig is volt...

Olvassa el: Dopeman "TSZ elnökös vélekedése" a nőkről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.