Botrányos szexhistóriák

Autóban csábította el a diákját, a rendőrök rajtakapták

Újabb tanár-diák szexhistória látott napvilágot az amerikai sajtóban. Ezúttal egy 27 éves, Illinois államban oktató sporttanárnő kezdett ki 16 éves diákjával.

2011.01.07 09:23manna.ro

Ashley Blumenshine-t és kiskorú szeretőjét a rendőrség érte tetten, amint szerelmeskedtek a kocsiban.

Szerencsétlenségükre az éppen ott járőröző rendőröknek feltűnt, hogy a leparkolt autó ütemesen mozog.


A meglepett tanárnő és diákja tagadta ugyan, hogy szexuális kapcsolatra lépett, a bizonyítékok egyértelműek voltak: a rendfenntartók félig levetkőzve találták az érintetteket a gépkocsiban, amely egy bevásárlóközpont előtt állt. Ráadásul az egyik ülés alatt óvszer is lapult.

A tanárnőt letartóztatták. A diák vallomása szerint önként ment bele a románcba, a pedagógus nem kényszerítette semmire.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.