Párducmintás tangában feszít Noelia Marzol

Vadítóan szexi képek a dzsungel királynőjéről

Mindenre elszánt, magát a prédájára rávetni készülő ragadozóhoz hasonlít az elképesztő szépségű Noelia Marzol. Vadászat indul!

Noelia Marzol, az ősedrő szexi királynője képgaléria

2011.01.06 19:29ma.hu
Fotók: Egotastic

Eddig főleg latin-amerikai sorozatokban vadította a férfiakat, most meg épp a dzsungelt támadta meg az egzotikus szépségű színésznő és modell. Rossz nyelvek szerint ráférne egy alapos zuhanyzás, de valljuk be: a sárral összemaszatolt szépségről egészen más jut eszünkbe, mint a tisztálkodás!

Ez a buja tekintet a csapzott hajjal és sár-borította bőrrel... Volna egy-két tippem, mit művelhetett ez a párductangás szépség, de ahogy elnézem, még mindig kielégítetlen - az étvágya!

Szószaporítás helyett beszéljenek a képek, úgyis mindenki arra kíváncsi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.