Csábító fehérnemű, meg piros, meg zöld...

Szexi fotók: Minek az a melltartó?

Candice Swanepoel, a természetes szépségű modell újabb gyönyörű fehérneműket vonultat fel a Victoria's Secret kínálatából, de muszáj mindig ez a sok melltartó?!

Victoria titkát viseli a szexi Candice Swanepoel képgaléria

2010.12.29 19:29ma.hu
Fotók: Egotastic

"Kedves Jézuska!

Bevallom, csalódtam kicsit Benned, mert nem teljesítetted a kérésem. Talán nem jutott el hozzád a levelem, amiben Candice Swanepoelt kértem a fa alá egy hatalmas masnival átkötve?

De csak kicsi csalódást okoztál, mert látom, utólag azért félig-meddig mégiscsak kárpótoltál, újabb szexis képekkel a legédesebb cukorfalatról. Ezek a fehérneműk megint a Victoria's Secret kínálatából kerültek Candice formás idomaira, ami igazán dicséretes, ilyen tökéletes testre csak a legszebb melltartókat és bugyikat lehet felhúzni.

Most már boldogan lépek át az új évbe!

Üdvözlettel:
A Még Mindig Nagyon Jó Nagyfiú"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.