Megérkeztek Victoria legújabb csábító titkai

Gömbölyded ciciken feszülnek az év legszexibb fehérneműi

Nehéz eldönteni, vajon a fehérneműk, vagy inkább a bennük megbújó gömbölyded idomok csábítóbbak, persze kinek a pap, kinek a papné, de így együtt az összhatás kétségtelenül jól mutat.

Candice Swanepoel bombatestén jól áll a Victoria's Secret! képgaléria

2010.12.15 19:29ma.hu

"Kedves Jézuska!

Idén karácsonyra csak egy kívánságom van: hozd el nekem Candice Swanepoel-t. Tudod, ő az, aki a legújabb Victoria's Secret katalógusban mutogatja a világ legszebb fehérneműit, de az is lehet, hogy csak rajta tűnik legszebbnek?

Tulajdonképpen mindegy, a lényeg, hogy neki nagyon örülnék, ha a fa alatt ülne egy óriási masnival átkötve.

Még a csokiról is lemondok, ha ezt a kérésem teljesíted.

Üdvözlettel:
Egy Nagyon Jó Nagyfiú
"

Fotó: Egotastic


Victoria titka?

A Victoria's Secret egy amerikai kis vállalkozásból nőtte ki magát világhírű fehérnemű-márkává, női felsőruházatot és szépségápolási cikkekkel is foglalkoznak. A cég hírnevét jól mutatja, hogy évről évre nagyobb érdeklődés kíséri a következő szezon melltartó-bemutató showját és a katalógusokat, amelyek meghatározó szerepet képviselnek a nők alsóneműinek divatirányzatában.

A vállalat 1977-ben indult San Francisco-ból, 5 év dinamikus fejlődés után adta el eredeti alapítója, Roy Raymond, azt remélve, hogy egy újabb sikeres céget tud alapítani a bevételből, de a Victoria's Secret sikerét nem tudta megismételni, csődbe ment és 10 évvel később öngyilkos lett.

A '80-as évek egyik legjobban fejlődő üzlethálózatává vált cég mára méltán vált mérvadóvá a divat piacán, évente nyolc alkalommal adnak ki elektronikus katalógust, amely segítségével az interneten keresztül is lehet vásárolni tőlük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.