Bemutatjuk mi az, ami vadít és melegít is

Meleg és puha alsóneműk szexis csajoknak télre

A csinos fehérneműk általában falatnyiak, vékony anyagból vannak, áttesztők, és nem valók télre. Ha kint hideg van, akkor ezeket válaszd, segítünk!

2010.12.09 13:00ma.hu

A csábító és szexis fehérnemű télen is lehetséges, csak kicsit jobban meg kell választani, hogy mibe bújunk.

A réteges öltözködéshez hozzá tartozik a jó meleg és kényelmes alsónemű is.

Egy jól megválasztott bugyi, alsótrikó, lábszármelegítő, harisnya vagy épp fűző melegít a hideg napokon és még hódíthatsz is bennük.

Bár szexi és ellenállhatatlan viselet a tanga és az áttetsző csipkemelltartó, de ezekben a dögös darabokban könnyen felfázhatunk, megbetegedhetünk.

Nincs más teendő, mint kiválasztani néhány nagyobb felületet takaró, melegebb anyagból készült, de érzéki fehérneműt a téli hónapokra.

Body

A body az egész testünket védi, készülhet csipkés betéttel, csillogó kövekkel, áttetsző felsőrésszel. A lényeg, hogy ne lógjon ki a hidegben a derekunk és védje a hasunkat.

Egy nagyobb méretű melltartó


A pici, alig takaró melltartók helyett választhatunk méretesebb fazont is, ami kicsit takarja a mellünk alatti részt is. Vastagabb pántjai a pulcsik és kardigánok alatt sem csúsznak el.

Akár sportos, egyszínű pamut, szatén vagy csipke body, biztos, hogy szeretni fogjuk a télen.

A lábszármelegítő

Egy csinos fehérnemű összeállításhoz vadító lehet egy szexis lábszármelegítő, ami majdnem felér a térdünkig, kicsit a fantáziára bízva az alatta felsejlő lábakat.

Trikó

Alapvető kellék egy nő téli fehérnemű-gyűjteményében, akár beépített melltartóval akár anélkül veszünk fel trikót a szexis kiegészítők szexissé varázsolhatják a sportosnak tűnő trikót is.

Egy extra találmány

A divatkreátorok manapság a hagyományos pamut franciabugyikra apró masnikat vagy fűzőket tesznek és egy kicsit magasabbra szabják a kisnadrág szárát.

Ugyanezt a fazont selyem és csipkeformában is megvásárolhatjuk és így is sokkal jobban járunk a zord időjárással szemben, mintha csak egy aprócska tangába bújtunk volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.