Armani Underwear kampány a divatikonnal!

Dögös fotók! Újra Armani fehérneműben Victoria Beckham!

A vadonat új képekből már egy látható is, ezen Victoria kinézete teljesen más, mint az előző, tavaszi-nyári fotókon. Míg az első kampányban egy érzéki Victoriát láttunk, természetes pózokban, most másképp mutatkozik...

Victoria az Armani fehérnemű kampányaiban! képgaléria

2009.05.12 18:17mellesleg
Armani 2009/2010 ősz-tél

Giorgio Armani újabb kampányra szerződött barátnőjével, Victoria Beckhammel. A tavaszi és nyári kollekciót népszerűsítő közös óriásplakátok először Olaszországban jelentek meg az utcákon még 2009 elején, ám most újra láthatjuk a divatikont a 2009/2010-es őszi–téli kollekció fotóin. 

Póthajjal, hatásos frizurával és erősebb sminkkel, színpadiasabb hatással, erősebb stílusjegyekkel örökítették meg a sztárt és Victoria itt sokkal szexibb, sejtelmesebb, szinte felismerhetetlenül más, mint ahogy megszoktuk... 

Beckhamné különben az Armanitól 12 millió fontot kapott azért, hogy focista férje után ő is a cég egyik fehérneműmodellje legyen. Bár ő azt állítja, hogy rosszul néz ki meztlelenül…a képeken mégis tökéletes az alakja.

2009/ 2010 tavasz- nyári kollekció fotója!

A legújabb kampány óriásplakátját szerdán leplezték le a New York-i Macy’s áruház előtt, és az esemény alkalmából azok a vásárlók, akik 85 dollárnál többet költöttek aznap a divatházban fehérneműre, lefotóztathatták magukat az énekesnővel. 

Az ünnepségen adott interjújában Victoria bevallotta, komolyan készült a fotózásra, és a kidolgozottabb test érdekében állítása szerint újra elkezdett edzeni, és nagyon sokat futott is...

- "Victoria feneke tabu. Nyilvánvalóvá tette mindenki számára, aki a képeken dolgozott, hogy a fenekét ne emeljék ki. Azzal is viccelődött, hogy csak ő és a férje láthatják, hogy valójában milyen a hasa, amin látszódnak a terhesség nyomai" - nyilatkozta egy forrás korábban a Daily Expressnek. 

Armani pedig egyszerűen imádja Victoriát:
 
- "Victoria egy stílusikon, egy rendkívül dinamikus hölgy, akinek befolyása és ismertsége hatalmas felhajtást hoz majd az üzletnek" – nyilatkozta a mágnás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.