Victoria jobb, ha nem néz oda!

Fotók: Ajjaj - David Beckham kézről-kézre járt a nők közt!

Kissé közel került néhány csinos hölgyhöz a minap David Beckham - A sztárfocistát Milánóban látták vendégül, s úgy tűnik, alaposan kihasználta, hogy nincs vele a neje, Victoria.

Ajjaj - David Beckham-re vetették magukat az olasz nők! képgaléria

2009.03.20 10:30ma.hu

Mialatt Victoria Beckham Los Angeles-ben vigyázott a gyermekekre, párja, David szemmel láthatóan remekül mulatott Milánóban, ahová egy jótékonysági estre látogatott el.

A sztár egy rákkutatásra gyűjtő rendezvény vendége volt, ám amint a jelenlevő hölgyek meglátták, hogy a felesége nem jött vele, alig lehetett levakarni az érdeklődőket a focistáról...

Beckham, itt még Victoriával Milánóban

Az olasz lányok nem hazudtolták meg magukat: egyik a másik után próbálta meghódítani Beckham-et, vagy legalábbis egy kaján mosolyt kicsikarni belőle...

A jelenlevők beszámolója szerint leginkább a buja, fekete hajú Gabriella Dompe-pal került egy hullámhosszra a focisztár.

A hölgy ugyanis nemcsak öleléssel nyomatékosította, mennyire örül David-nek, de még meg is csókolta!

De a szőke szépségek sem hagyták sokáig "árván" Beckham-et. Valósággal körüldongták. Kérdés, mit szól ezekhez a fotókhoz Victoria?

David a fotós előtt sem igen tudta leplezni kicsattanó jókedvét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.