Victoria férje tuti sikernek bizonyul!

David Beckham a Big Brotherben?

Az olasz készítők úgy érzik, megtalálták az ideális celebet a show-jukhoz. David Itáliába igazolt, ám ezzel nem csak a focidrukkereknek szerez örömet.

Beckhamék erotikus képei! képgaléria

2008.12.22 11:00ma.hu

A médiamogul, Milan-tulajdonos, olasz miniszterelnök Silvio Berlusconi inkább üzleti lehetőséget lát a 33 éves divatikonban, mint játékerőt. 

Silvio a Beckham megérkezése alkalmából tartott sajtótájékoztatón bejelentette, David bizony a reality műfajban is király lehet.
 
- „Betenni őt a Big Brotherbe, tuti siker, még mindig nagyon keresett, kíváncsiak rá az emberek” – nyilatkozta a médiacézár.

Lehet, hogy ebben van valami, hisz nemrég a gyönyörű színésznő, Helen Mirren azt nyiatkozta, hogy David Beckham a leggyönyörűbb férfi a világon. 

A bikinis képeivel nagy visszhangot kiváltó színésznő nem tartja magát szépnek, szerinte ennek a kritériumnak inkább Keira Knightley és Kate Moss felel meg. 

- "A férfiak is lehetnek gyönyörűek. A legszebb közülük, korunk Adonisza pedig nem más mint David Beckham" - mondta Mirren. 

Ha már a sztárok is így vélkednek, akkor semmi kétség, a Big rother sikere szinte biztos, ha David az arcát adja hozzá!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.