Hamilton a leggazdagabb brit sportoló

Aki lenyomta David Beckhamet

Hamilton megelőzi az évek óta élen álló David Beckhamet, aki az egyik vezető üdítőgyártó céggel kötött kontraktusa alapján évi 16 milliót zsebelhet be.

2008.05.15 12:01ziccer.hu

Egy kimutatás szerint a F1 sztárja, Lewis Hamilton a legjobban kereső brit sportoló. A McLaren 22 éves versenyzője nemrég írta alá öt évre szóló, 75 millió fontos szponzori szerződését, amihez még hozzájön a csapattól kapott 10 millió font. 

Ezzel megelőzi az évek óta élen álló David Beckhamet, aki az egyik vezető üdítőgyártó céggel kötött kontraktusa alapján évi 16 milliót zsebelhet be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.