Victoria: egy férfi is lakik bennem!

Nem véletlen fiús külseje! Beckhamné meleg férfinak érzi magát!

Idén ünnepli tizedik házassági évfordulóját a sztárpár, de egyre több sötét titokra derül fény a múltjukból. Victoria és David házassága kívülről megrengethetetlennek tűnik, ez talán annak is köszönhető, hogy Victoriában két lélek lakozik: egy férfi és egy nő.

Férfiasan kemény fotókon pózol Victoria! képgaléria

2009.02.09 15:55rtlbulvar.hu
Férjével jól kijönnek egymással!

Erről maga az érintett vallott a Vanity Fair magazinnak.
 
- " Szeretem a nőket. Sokat adnak nekem barátként, de imádom a meleg pasikat is. Azt hiszem, hogy bennem is lakozik egy homoszexuális férfi, aki ki akar törni." – árulta el a sztár. 

A vallomását azzal fokozta, hogy kijelentette: egyetlen heteroszexuális pasival sem tudja megértetni magát, kivéve persze a férjét, Davidet és a többi hímnemű családtagját.
 
Elnézve fiús testalkatát, rövid haját és fiús arcszerkezetét, talán nem is jár messze az igazságtól. Vajon ettől működik ilyen jól a házassága?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.