Repült a Spice Girl ruhája!

Bizsergető fotók - Mi történt? Victoria Beckham levetkőzött!

Ilyen sem volt még! - Erotikus fotókon ugyan már láthattuk Victoria és David Beckham-et, most azonban igazán vadító képekre szánta el magát az ex-Spice Girl!

A Beckham házaspár erotikus fotói képgaléria

2009.01.14 18:00ma.hu
Fotó: Armani/huffingtonpost

Férje már nem először pózolt a népszerű divattervező darabjaiban, arra azonban még nem került sor, hogy Victoria Beckham is igent mondjon az ajánlatra - eddig!

Most azonban az ismét tüsifrizurával hódító, kifogástalan alakkal bíró egykori Spice Girl is ledobta ruháit - és magára öltötte Giorgio Armani szexis fehérneműjét.

Victoriáról sejtelmes hangulatú fotók születtek, melyeken erotikusan pózol az esti fényben - az ágytól-kanapétól azonban most sem szakadt el.

Fotó: Armani/huffintonpost

Emlékezetes a fotósorozat, melyen David Beckham és neje a hálószobában látható, mintha éppen egy szenvedélyes ágytorna után lennének.

Ennél erotikusabb képek eddig még nem készültek Mrs. Beckham-ről.

A híres páros házassága a mai napig töretlen, noha a sztárfocista hűtlenkedéséről időről-időre felröppennek a pletykák.

Victoria és David három fiút nevel, Brooklyn-t, Romeót és Cruz-t.

A csinos énekesnő mindig vágyott egy kislányra is, de orvosai nem sok jóval biztatják az esetleges újabb szülést illetően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.