A sztár elcsúfították a körömcipők!

Nézze meg! - Mit tett vele? Rondán csontos Victoria Beckham lábfeje!

A sztárvilág egyik naprakész divatbabája, Victoria Beckham sosem sajnálta meghökkentően magas cipőkbe gyömöszölni lábát, s ennek sajnos meg is lett az ijesztő eredménye.

Azok a fránya cipők - Csúnyán mutat Victoria Beckham lába! képgaléria

2009.01.30 11:50ma.hu

Időről-időre felbukkantak olyan fotók a csinos egykori Spice Girl-ről, melyeken hihetetlenül magas sarkakon egyensúlyozik, s még bevásárláshoz sem vesz kényelmes cipőt...

Se magasság, se szín nem riasztja el...

...a divat nagy úr! Legalábbis Victoria Beckham számára mindenképpen.

A sztárfocista David neje nem bírja elviselni, ha nem a legtrendibb, drága holmikat hordja, lapos lábbeliben pedig valójában szinte sosem láthattuk!

Ennek meg is lett a következménye. Az énekesnő mostanság jobban teszi, ha nem bújik az egész lábfejét szabadon hagyó cipőkbe, az ugyanis elrettentően deformálódott!

Szépnek egyáltalán nem nevezhető a göcsörtös, túlságosan csontos lábfej, és Victoria nagyujja sem szolgáltat valami remek esztétikai élményt...

Mrs. Beckham látványosan tönkretette a lábát, ám ennek ellenére az utóbbi időben sem mellőzi divatos cipőit.

Nemcsak szörnyen magas sarkakon jár, de olyan szűk orrú lábbelikben, hogy valóban csoda, ha különösebb nehézség nélkül eltipeg egyik helyről a másikra...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.