Victoria férje Schwarzenegger klónként!

Hogy-hogy? David Beckham úgy néz ki, mint Terminátor!

Az angol válogatott volt kapitánya a Motorola új, körülbelül 460 ezer forintnak megfelelő összegért forgalomba hozott Aura mobiltelefonját népszerűsíti Schwarzenegger klónként.

Davidet imádják a nők..körbe is rajongják! képgaléria

2009.04.17 19:10mellesleg
Teljesen terminátor!

A látványra még a modern számítógépes technika is rátesz egy lapáttal, amint az erek és csontok felsejlenek a feszes izmok alatt, mintha egy röntgenfelvételt néznénk. 

És ha már Terminátor, természetesen a vörösen felizzó gépszem se hiányozhat. A végén még Beckham lesz a mozi széria ötödik részének a főszereplője... 

David 2006-ban különben hároméves szerződést írt alá az angol válogatott kiválósága, David Beckham és az amerikai Motorola. A focista feladat a mobilkészülékeket gyártó cég termékeinek promótálása lesz, ám a társaság szerint nem klasszikus reklámarcként alkalmaznák a sportolót, hanem kiemelt feladatai lennének a márka nagyköveteként.
 
Beckham az új Red kampányban A Motorola elérte, hogy Beckham már az idei németországi világbajnokságon megkezdje munkáját, annak érdekében, hogy az amerikaiak azokon a piacokon is eredményesebben tudjanak fellépni, ahol eddig a piaci részesedésük elmaradt a konkurensekétől. 

A labdarúgó a fenti szempontok alapján jó választás volt, mivel a világ legismertebb labdarúgója Ázsiában és Európában örvend óriási népszerűségnek, ahol viszont a Motorola eredményei korábban gyengébbek voltak. 

Beckham akkoriban részt  vett a társaság úgynevezett Moto Red kampányában is, amelyben szerepet vállalt a U2 frontembere Bono is. A mobilgyártó, a Gap és az American Express összefogásával megvalósuló akció során afrikai AIDS betegeknek gyűjtenek pénzt. 

A focista számára nem új terület a mobiltelefonok hirdetése, igaz korábban egy szolgáltató, a Vodafone reklámembere volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.