Victoria Beckham: Nem szülök több gyereket!

Hoppá! Beckhamék ördögi körbe kerültek!

A divatikon Victoria közölte férjével, hogy nem akar addig szülni, amíg David Olaszországban játszik. A futballisten állítólag mindenképpen szeretne egy negyedik csemetét, de felesége most teljesen kizártnak tartja ezt!

Victoria a provokatív divatikon! képgaléria

2009.03.12 15:39rtlbulvar.hu
A pár a minap Milánóban vacsorázott!

Victoria határozottan kijelentette, hogy addig nem szeretne újabb bébit, míg David az AC Milannál játszik és ő a fiúkkal, Brooklynnal, Romeóval és Cruzzal az Államokban él. 

A divatmániás Victoria egyik közeli barátnője szerint, a babakérdés Beckhaméknél állandó konfliktusforrás, mert Victoria szerint nem ez a megfelelő pillanat, egy újabb gyerek érkezéséhez. David még nem teljesen tisztázta, hogy most Olaszországban akar játszani, vagy visszatér a Los Angeles Galaxy csapatához. 

– " Először tudniuk kellene, hogy hol fognak élni ."– mondta Victoria bizalmasa, és hangsúlyozta.
 
- " David szeret focizni és nagyon szeretne most egy újabb gyereket. A 33 éves sportoló meghosszabbította szerződését az olasz futball-klubbal és igyekszik helyét megszilárdítani ott. Emellett szeretne az angol nemzeti tizenegyben is játszani, nem pedig az Egyesült Államokban. 

Azonban Victoria vonakodik férje céljait támogatni és szerelmével Olaszországba költözni. Ezzel a döntésével fiait szeretné megvédeni, akik Amerikában már rengeteg barátot szereztek. Emellett az egykori énekesnő amerikai karrierjét sem akarja veszni hagyni. Victoria rendszeresen ingázik Olaszország és Los Angeles között, hogy férjét meglátogassa, de ezek a túrák egyre jobban kimerítik őt. Beckhamék ördögi körbe kerültek. – David hibásnak érzi magát, mert Victoria folyton kimerült, és nem meri elmondani neki, hogy ő viszont milyen boldog. Daviddel most csupa jó dolgok történnek, míg Victoria siralmasan érzi magát. Ez gyakran vezet veszekedéshez náluk."
– mondta a család barátja.
 
Mindeddig Victoriáé volt a döntő szó a babakérdésben. Még nem is olyan rég azt nyilatkozta, hogy a három fiú után szeretne végre egy kislányt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.