Fehérneműben pózolt a brit üdvöske

Erotikus fotók: Keely megmutatta természetes, kerek cickóit

A dúskeblű huszonnégy éves szépség a britek egyik kedvence - Keely Hazell tizenhét évesen próbált szerencsét a modellkedés terén, sikere azóta is töretlen - ezt vadonatúj fotóival is bizonyítja.

Képekben a kebelkirálynő, Keely Hazell! képgaléria

2010.01.28 19:30ma.hu

Miután szülei elváltak, a londoni Lewisham-ben élő Keely Hazell tizenhat évesen egy fodrászüzletben tette hasznossá magát.

A szőkésbarna, telt idomú lány szépségére környezete hamar felfigyelt, és rábeszélték, mutassa meg magát egy szépségversenyen.

Tizenhét évesen meg is nyerte a Beach Babe elnevezésű megmérettetést, melyet a Daily Star magazin szervezett. Ez ismertséget hozott a csinos fiatal lánynak.

Keely Hazell a divatszakmában tanult tovább, majd a The Sun bulvárlap által meghirdetett szépségversenyen is győzedelmeskedett.

Modellkarrierje ekkor kezdett beindulni, hiszen a nyeremény fotósorozatot is jelentett számára a lapban.

Hamar felfedezte magának a Nuts, a Zoo és a Loaded magazin, Keely ma már hagyományszerűen minden évben naptárral is jelentkezik.

Ezúttal is a Zoo magazin hasábjain mutatta meg nem mindennapi bájait - nem csoda, hogy a szende tekintetű szépség a britek nagy kedvence!

Őrjítő mellekkel jótékonykodik Keely!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.