Stílusos karácsonyi koncertet adott a sztár

Fergeteges fotók: Katy Perry, a szexi Mikuláslány

A karácsonyra még két hetet várni kell, de Katy Perry már az ünnep jegyében lépett színpadra vasárnap este: cuki mikuláslánynak öltözve énekelte legújabb slágereit.

Katy Perry karácsonyi nagy terpeszben, pirosban képgaléria

2010.12.14 08:29ma.hu

„Jingle Bells” koncertet adott vasárnap este Katy Perry Miamiban, és ha már karácsonyi csengettyűk, akkor a jelmez is legyen stílusos: bájos mikuláslánynak öltözve lépett a piros és zöld színben pompázó színpadra az énekesnő.

Az év végi turné korábbi állomásain is kitett magáért, New Yorkban és Los Angelesben cukorrudak közt játékkatonaként jelent meg.

Fotó: INFphoto (További képekhez KATT ide!)

A mostani jelmez egyszerre volt bájos és merész, a piros szaténdresszen a már megszokott mély kivágást némi fehér prém finomította, de a nyitott szoknya a lába minden centijét szabadon hagyva mutatta meg Katy alakját. Az öltözethez viselt kényelmes bakancs még passzolt is az összeállításhoz, miközben a fergeteges koncert alatt az énekesnő gond nélkül tudott ugrálni és táncolni.

A színpad óriási hópelyhekkel és egy hatalmas karácsonyfával, no meg a vattahalmokból készült hókupacokkal tökéletes hátteret adtak a Mikuláslány-énekesnek, akiért nem mellékesen még maga a Mikulás is rajongott, sőt, mindjárt három példányban, hogy biztos legyen a dolog.

A koncerten vendégként lépett fel Enrique Iglesias és az amerikai Megasztár győztese, Adam Lambert is.

Rózsaszín lakkminiben parádézott Katy Perry

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.