Túl hangos volt a sztár esküvője?!

Képek: 7 év börtönnel indulhat Katy Perry házassága

Katy Perry múlt hét végén esküdött örök hűséget Russell Brandnek, ám könnyen lehet, hogy a mézeshetek után hosszú magány vár az ifjú párra egy rendbontás miatt.

Képekben a leendő házaspár: Katy Perry és Russel Brand képgaléria

2010.10.29 10:29ma.hu

Katy Perry és Russell Brand házassága nem egészen úgy kezdődik, ahogy azt bármelyik szerelmes megálmodja. A 26 éves énekesnő és 35 éves komikus párja csak október 23-án keltek egybe, de máris a börtönbüntetés réme fenyegeti őket, nem más, mint épp az esküvő miatt.

A boldog házasok az indiai Rajasthan városában tartották a nagyszabású ceremóniát, hagyományos indiai szertartáson fogadtak egymásnak örök hűséget, bár állítólag egy keresztény pap celebrálta a misét. Az eseményen csak a szűk család és néhány híresség vett részt, meg jópár teve, elefánt és ló, a sajtót viszont teljesen kizárták.

Hogy ennek ellenére, vagy épp emiatt volt-e jó a hangulat, azt nem tudni, de az biztos, hogy a násznép sokáig mulatozott, valamikor hajnali 4 előtt hagyták csak abba a táncolást és az éneklést.

Katy Perry és Russel Brand, még jegyesként

Önmagában ez még bocsánatos bűn lenne, főleg, ha az ember épp házasodik, ám a mulatozás helyszíne a Ranthambore Nemzeti Park területén volt, ahol több vadállat is él, és emiatt fokozottan fontos, hogy a rendeleteket szigorúan betartsa mindenki, még akkor is, ha híres és épp férjhez megy.

Katy és Russell dínom-dánomja a feljelentés szerint még egy tigrist is felzavart, ami ijedtségében a közeli hotel kertjéig futott, egészen közel az ott pihenő vendégekhez.

A jogászok szerint a csendrendelet megsértéséért legrosszabb esetben akár 10 ezer font (több mint 3 millió forint) vagy 7 év börtön jár. Talán a rajongók nevében is beszélhetünk, ha azt mondjuk: bízunk abban, hogy a szombaton kezdődő tárgyaláson a bíróság megértő lesz, figyelemmel a különleges eseményre, és Katyéknek csak a zsebükbe kell belenyúlni, nem pedig két szűk cellában várni a boldog közös éveket…

Anyaszült meztelenül hempereg Katy Perry

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.