Börtönbe csukták Katy Perry vőlegényét

Bulvárfotósokat vert meg Russell Brand

A Los Angeles-i repülőtéren vették őrizetbe a rendőrök Russell Brandet, miután ő összeszólalkozott néhány bulvárfotóssal és verekedésbe kezdett.

Helen Mirren és Russell Brand gyanús képei! képgaléria

2010.09.20 16:29ma.hu

Katy Perry vőlegényét a rendőrségnek kellett leállítania, miután a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren nézeteltérése támadt néhány paparazzival, és a vita végül tettlegességig fajult. A 35 éves Russell Brandet az hozta ki a sodrából, hogy amint énekesnő menyasszonyával belépett a terminál területére, azonnal lesifotósok vették őket körül.

Az eset után nem sokkal Katy a védelmébe vette szerelmét, mint mondta: „Ha átlépik a határt [a fotósok - a szerk.], a vőlegényem legközelebb is tenni fogja a dolgát és megvéd engem.

Fotó: Markus Schreiber/AP

Russell és Katy az egy éves évfordulójukat megünnepelni mentek Los Angelesbe, de az eset után azonnal visszatértek New Yorkba.

Brandnek azonban nem ismeretlen a provokáció: 2001. szeptember 12-én azért menesztették őt az MTV zenei csatorna műsorvezetői posztjáról, mert Osama bin Ladennek öltözve jelent meg, 2008-ban pedig a BBC-nél okozott nem kis kalamajkát, amikor a Sachsgate-ügy kapcsán ő és Jonathan Ross műsorvezető több gyalázkodó üzenetet hagyott a fő vádlott, Andrew Sachs színész unokájának rögzítőjén.

A komikus színészt a mostani eset után nem sokkal kiengedték a fogdából, igaz, 20 ezer dollár óvadékot kellett érte letenni.

Bugyit kapott az arcába Russell Brand

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.