Russel Brand meggyűrűzte az énekesnőt

Fotók - Túl hamar? Eljegyezték Katy Perry-t!

Máris elkelt a tehetséges énekesnő? - Az egyik amerikai bulvárlap úgy tudja, a kedvese, Russel Brand máris eljegyezte Katy Perry-t.

Szép pár: Katy Perry és Russel Brand képgaléria

2010.01.07 15:30ma.hu

Mindössze szeptember óta jár együtt a csinos énekesnő és párja, a színész Russel Brand - Az MTV Video Music Awards gálán vált nyilvánvalóvá egymás iránti vonzalmuk.

A jelek szerint nagyon jól meg is értik egymást, a US Weekly értesülései szerint ugyanis a fiatalok megtartották az eljegyzést.

Russel és Katy Indiában - Fotó: eonline.com

Katy Perry és Russel Indiában töltötték a tavalyi év utolsó napjait, az utazás Katy karácsonyi meglepetése volt a kedvesétől.

A hírek szerint itt történt a lánykérés. A The Sun úgy tudja, a szilvesztert egy luxusszállóban ülte meg a pár, és a tűzijáték után hangzott el Russel szájából a nagy kérdés.

Katy pedig azonnal igent mondott. Valószínűleg az esküvő sem várat sokat magára.

Úgy hírlik, a korábban botrányos életmódjáról is ismert színész azóta nem iszik és nem is drogozik, amióta összejött Katy Perry-vel.

Lehiggadt, és életében először boldognak érzi magát - árulta el egy magazinnak Russel Brand, amelyben nem titkoltan nagy szerepe van a csinos énekesnőnek.

Egy szál égősorban pózolt Katy Perry!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.