Átlátszóban vezette a gálát a fiatal sztár

Szexi fotók - Katy Perry: Mennyit akartok látni a cicimből?

Ha nem hallottunk volna még róla, a dögös énekesnő már tinédzserként is méretes mellekre vágyott - Katy Perry legutóbb az MTV Europe Music Awards gálán mutatta meg, mennyire örül az eredménynek.

Katy Perry átlátszóban mutogatta formás melleit! képgaléria

2009.11.09 10:30ma.hu

Katy Perry vezette a hét végén megtartott nívós eseményt.

Az energikus műsorvezetéséről ismert fiatal énekesnő megcsillogtatta fanyar humorát a gálán, lélegzetelállító ruhája pedig minden bizonnyal nagyon tetszett a közönségnek...

...különösen a férfiaknak. Katy többféle szerelésben tűnt fel az este folyamán, ez a fehér, átlátszó, fűzős ruha azonban kétségkívül vitte a pálmát.

A cseppet sem szégyenlős Perry ráadásul a színpadon igazgatta dekoltázsát, mintha csak azt szerette volna lemérni, meddig is mehet el...

A sikeres sztár az utóbbi időben többször is elmondta, hogy már gyerekként is formás idomokra vágyott.

Katy szemmel láthatóan büszke a kebleire, amelyek hozták a hozzájuk fűzött reményeket.

Sosem mulasztja el megmutatni őket, persze csak a szükséges mértékig. Hála rafinált öltözeteinek, minden alkalommal számíthatunk arra, hogy egy kicsit többet láthatunk a csodás keblekből.

A melleiről készült fotóval pasizott be Katy Perry?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.