Formás keblekért imádkozott a sztár

Dögös fotók - Katy Perry: Adjanak az égiek hatalmas ciciket!

Kilencévesen az ágy mellett térdepelt és nagy mellekért imádkozott a népszerű énekesnő - Katy Perry nem mindennapi titkot osztott meg a nagyérdeművel...

Szexi: Katy Perry tudja tálalni a ciciket! képgaléria

2009.08.18 10:20ma.hu

Katy Perry csak tudatosan mutatja meg a kebleit? - Erről, és gyermekkori vágyáról is mesélt a The Sun-nak a csinos fiatal énekesnő.

Katy felidézte, nagyon jól emlékszik rá, ahogy kilencévesen térdel az ágya mellett és azért imádkozik, hogy pár éven belül méretes keblekkel áldja meg az ég.

Konkrétan azt kérte: akkora mellei legyenek, hogy ha hanyatt fekszik, ne lássa tőlük a lábait.

Nem az a szégyenlős fajta...

Nos, az biztos, hogy imái meghallgatásra találtak, hiszen a népszerű sztárnak van mit belegyömöszölnie a melltartókba.

A mélyen dekoltált ruhákban istenien mutat, s még arra is tud ügyelni, hogy csak akkor produkáljon mellvillantást, ha úgy akarja.

Perry a The Sun-nak elárulta, bombabiztos módszere van arra, hogy minden jól áll rajta és nem fog elcsúszni semmi, ha megjelenik a kamerák előtt. Mielőtt ugyanis kilép a sajtó képviselői elé, tíz percet ugrókötelezik!

A gyakorlat kellőképp felrázza és meggyőzi, hogy minden a helyén van, mert ha nem így lenne, az idomok már az első percekben kibuggyannának a ruhából...

Mi lesz ebből? Katy Perry megfenyegette Katie Perry-t!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.