Az énekesnő és Ellen DeGeneres leszbicsókos dala!

Videóval! Katy Perry a leszbikus műsorvezetővel dalolt a fürdőben!

A vicces jelenet az " Énekeljünk sztárokkal" című műsorban látott napvilágot, amikor is a hírhedten leszbikus angol műsorvezetőnő és a botrányhős Katy Perry az 'I kissed a girl and I liked it.' című dalt adták elő.

Ellen DeGeneres és Katy Perry közös éneklése arról, milyen megcsókolni egy lányt! képgaléria

2009.03.20 16:30ma.hu

Katy Perry mostanában nem csak vidám pillanatoknak örülhet, hisz előkelő helyen végzett a legrosszabbul öltözött sztárok listáján, de őt ez cseppet sem zavarja, sőt, meg sem lepődött jó helyezésén. 

Elmondta, szeret kísérletezni az összeállításokkal, és magasról tesz arra, mit szólnak ehhez mások. Szerinte ugyanis az a lényeg, hogy ő jól érezze magát a ruhákban.
 
- " Nem követem a trendeket. Nem akarom azt viselni, amit mindenki más is hord. Egyedi vagyok." - nyilatkozta a napokban az énekesnő, akinek a divatban Dita Von Teese a példaképe, mert ő saját maga készíti a ruháit. 

Úgy tűnik, Katy nem csak viselkedésével tér el az átlagtól, ruháival is felhívja magára a figyelmet. Még akkor is, ha ezek a darabok nem váltanak ki elismerést. 

Pedig az énekesnő csak egyéniségét szeretné tükrözni ruháin keresztül is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.