A sztár mindig jó benyomást akar tenni!

Katy Perry: Így kell pasit fogni! Hasat be!

Az "I Kissed a Girl" című számmal egy csapásra ismertté vált énekesnő szerint egy nő számára mindig, mindenhol alap, hogy odafigyeljen a helyes testtartásra.

Katy Perry szexis fotói az FHM-ben! képgaléria

2009.01.13 18:24mellesleg
Hasat be!

- " Hasat be!” – hangzik Katy Perry pasifogó tanácsa. 

- „Nagyon kritikus vagyok a testtartásommal kapcsolatban, nem mindegy, milyen. És mindig megpróbálom behúzni a hasam is. Mindenkinek így kellene tenni, akár a vörös szőnyegen van, akár nem. Még akkor is, ha az ember csak elugrik a pasijával vacsizni.” – vallja. 

A 24 éves Katy mostanában élesben is kipróbálhatja a behúzott-has férficsalogató hatását, mivel nemrégiben szakított a Gym Class Heroes énekesével, Travis McCoyjal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.