Visszavették az énekesnőtől az elismerést!

Ciki - Katy Perry tévedésből kapott díjat!

Katy Perry amerikai popénekesnő volt a francia NRJ rádió dalversenyének egyik díjazottja, egy díjat viszont - amely Rihannát illette meg - tévedésből adtak át neki.

Emlékezetes mutatvány: Katy Perry a tortában! képgaléria

2009.01.18 15:45MTI

A dalversenyen ezúttal tizedik alkalommal hirdettek győzteseket szombaton este Cannes-ban.

A nyertesek között volt francia előadók mellett Britney Spears és Enrique Iglesias, Mylene Farmer francia énekesnő is kapott egy díjat. Ő ezzel az eddigi díjkiosztók listavezetője lett összesen nyolc elismeréssel.

A tévedés tárgyát Katy Perry I Kissed a Girl című dala képezte, amelyet első nekifutásra tévesen ismertek el az év nemzetközi slágerének díjával.

A kisvártatva bejelentett helyesbítés után Rihanna kapta ezt a trófeát a Disturbia című daláért. A szavazatszámlálás során történt a baki, de Katy Perry a One of The Boys lemezéért mégis átvehette az év legjobb nemzetközi albumáért járó trófeát.

Az NRJ díjait a rádióhallgatók véleménye alapján osztják ki a dél-franciaországi üdülővárosban. A gála egyik hősét, Mylene Farmert a legjobb francia nyelvű albumért díjazták a hallgatók.

Az év legjobb külföldi énekesnője Britney Spears, legjobb külföldi énekese Enrique Iglesias, a legjobb külföldi együttes a Pussycat Dolls a hallgatók véleménye szerint.

Különdíjat kapott a Coldplay együttes, amelynek frontembere, Chris Martin szólóban énekelt. Az este folyamán fellépett Akon, Seal és Duffy is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.