Nem csak szöveg, hogy csajokat csókol?

Pikáns bulifotók! - Katy Perry lányokkal tépette a bugyiját!

A tizenhat éves, minden lében kanál amerikai sztár, Miley Cyrus lassan elbújhat Katy Perry mellett - A vadóc énekesnőről nem mindennapi fotók kerültek nyilvánosságra egy hétvégi buliról...

Hoppá! - Katy Perry pikáns buliban a barátnőivel! képgaléria

2009.01.29 10:45ma.hu

Nem nehéz elhinni, hogy az I Kissed a Girl című, sikeres dalának szövegét  valós események ihlették - Katy Perry ugyanis szemmel láthatóan nem zárkózik el attól, hogy lányokkal bonyolódjon izgalmas szituációkba...

A csinos énekesnőről pikáns bulifotók kerültek elő, melyen barátnőivel huncutkodik a party hevében, kipirulva, már nem túl szomjas állapotban.

Katy szokásához híven most sem öltözött túl a rendezvényre, mélyen dekoltált, pánt nélküli fekete, pöttyös ruhában érkezett, ami alul legalább olyan rövid volt, mint amennyire felül szűkös.

Nem volt nehéz dolga a csajoknak, akik, ki tudja milyen meggondolásból foggal kezdték tépkedni az énekesnő ruháját, majd a bugyija szélén is csattogni kezdtek a fogak!

A csajos buli hajnalban ért véget, de arról sajnos nincs információ, hogy milyen állapotban - és főleg testhelyzetben - fejezték be a lányok az estét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.