Késsel venne elégtételt a sztár?

Képek - Feldarabolva, fagyasztóban végzik Katy Perry exei?

Még nem áll készen egy újabb kapcsolatra Katy Perry - De talán jobb is, ha ilyen állapotban nem pasizik. Még a végén baja esne valakinek...

Nemcsak viccei meghökkentőek - Katy Perry igazi átváltozóművész! képgaléria

2009.03.03 11:50rtlbulvar.hu

Katy Perry nemrég szakított Travis McCoy-jal, akit később elkeseredettségében Pinokkiónak gúnyolt.

Az énekesnő ugyanis most abban a periódusban van, amikor minden férfit utál. Ennek ellenére szívesen kipróbálná az angol srácokat.

Katy Perry és exfiúja, Travis

- Itt vagyok, ha kellek nekik. El tudok képzelni egy angol pasit magam mellé. Izgalmas kaland lenne, de most úgy érzem, hogy még nem állok készen a szerelemre - árulta el a 24 énekesnő, aki mellesleg pont Angliában koncertezik.

A sztár ugyanakkor óva int minden hímneműt attól, hogy átverje őt, és a miheztartás végett ennek következményeit is elárulta.

Kijelentette, hogy ha igazán szeretne valakit, akkor reggelente még a kenyerét is megvajazná, de ha összetörik a szívét, akkor fogja a kést, feldarabolja a pasit, és bevágja a fagyasztóba.

Talán jobb lenne, ha Katy még egy kicsit élvezné a szingliséget...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.