A sztár pimasz lány és mindig többre vágyik!

Katy Perry: Néha túrom az orrom vagy pukizom!

Katy nemrég elárulta, hogy ő egy nagyon pimasz lány...sőt ezen túl ruhákat is fog tervezni! A pin-up lányok plakátjairól és régi korokból merít ötletet saját kollekciójához. Minden második énekesnő életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, nem elégíti már ki az éneklés, többre vágyik.

Katy az állati szexis énekesnő és a dekoltázsa! képgaléria

2008.12.18 16:00rtlbulvar.hu
Nem elégíti már ki az éneklés!

És minden második énekesnőnek ugyanaz jut ilyenkor eszébe: divattervező lesz. Új szakma látszik körvonalazódni: az éneklő dizájnereké. Avril Lavigne, Gwen Stefani, Jessica Simpson, Jennifer Lopez és Beyoncé után most Katy Perry is elérkezettnek látta az időt arra, hogy divatot diktáljon.
 
- "Mindig is kísérletezős típus voltam öltözködés terén. Kedvencem a pin-up lányok (szexi modellek szexi ruhában) és a Lolita típusú utcanők stílusa. Agyness Deyn topmodell és Dita Von Teese nagy hatással vannak rám. Imádok úgy kinézni, mintha most léptem volt elő egy történelemkönyvből ."- lelkendezett a sztár a Fabulous magazinnak. 

Travis McCoy barátnője bátran vállalja szókimondó stílusát is, sőt, az sem zavarja, ha emiatt repedtsarkúnak gúnyolják. 

- " Ami a szívemen, az a számon. Nem egy gyárilag megcsinált sztár vagyok, aki fél kilépni a hotelből. Vállalom magam. Igen, repedtsarkú vagyok, ha úgy tetszik. Néha túrom az orrom vagy pukizom. Pimasz lány vagyok." - nyilatkozta Katy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.