"Hazudtam a cölibátusról!"

Szexi képek - Katy Perry hülye viccekkel sokkol!

Kissé messzire megy olykor Katy Perry, a nemrég felfedezett, csinos énekesnő - Talán nem véletlen tartják Madonna utódjának.

Nemcsak viccei meghökkentőek - Katy Perry igazi átváltozóművész! képgaléria

2009.01.27 11:03ma.hu

Már nagysikerű dala, az I kissed a girl is meglepetés volt az ifjú sztártól, aki a meghökkentő témájú számmal robbant be a slágerlistára: arról szól, hogy egy lánnyal csókolózik.

Katy Perry azóta is mindig tesz róla, nehogy elfelejtsék. Fellépésein nem mindennapi trükköket vet be - az MTV latin-amerikai zenék díjátadóján Mexikóban még arra is hajlandó volt, hogy nemes egyszerűséggel fejest ugorjon egy hatalmas tortába.

Majd pedig a habbal összekenve csússzon-másszon a színpadon...nos, utóbbi már tényleg ciki volt.

Még hogy cölibátust fogadott?

Legutóbb azonban meghökkentő kijelentést tett, miszerint arra készül, hogy ebben az évben cölibátust fogad, és a macskáján kívül - akinek a neve egyébként stílusosan Kitty Purry... - senkit sem fog megcsókolni. Mást meg aztán végképp nem tesz...

A 24 éves énekesnő nem sokkal később azonban észbe kapott, és mielőtt futótűzként terjedt volna el Hollywood-ban megdöbbentő megnyilatkozása, cáfolta is azt, mondván: csak viccelt. Sőt! Meg is halna, ha cölibátust kéne fogadnia.

Katy Perry-t egyébként a közelmúltba egy kellemetlenség is érte - ő volt a francia NRJ rádió dalversenyének egyik díjazottja, egy díjat viszont, amely Rihannát illette meg, csak tévedésből adtak át neki...

A tévedés tárgyát az I Kissed a Girl dal adta, amelyet első nekifutásra tévesen ismertek el az év nemzetközi slágerének díjával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.