Alig takarta el a formás melleket...

Szexi fotók - Katy Perry bírja a cicijét, és meg is mutatja!

A csinos énekesnő nagyon büszke a kebleire - Nemrég elárulta, ő bizony gyerekkorától rimánkodott, hogy szép mellei legyenek. Ki is teszi őket, ha van lehetősége!

Katy Perry büszke a kebleire - meg is mutatja! képgaléria

2009.10.28 19:30ma.hu

Katy Perry vonzó nő, és ezzel tisztában is van - Olykor mókás holmikban parádézik a színpadon, de ha ki kell öltözni, hát annak is megadja a módját.

A fotósok ezúttal rajongói körében örökítették meg - Az énekesnő egy rendezvényre érkezett, de előtte kiosztott néhány autogrammot és fotózkodott a fiatalokkal.

Nemrég tett róla említést, hogy már kilencévesen drukkolt magának, legyenek felnőttként szép, formás mellei.

Nos, nagyon úgy tűnik, hogy óhaja teljesült - Katy Perry büszke is a kebleire, melyeket rafinált felsőkben tár a nagyérdemű elé... most is megtette.

Flitteres felsője szinten teljes belátást engedett a szemrevaló idomokra, amelyet Katy szemmel láthatóan egyáltalán nem bánt...

Olykor azért érik meglepetések a bájos sztárt!

Nemrég egy klipforgatás közben tévedt rossz helyre egyik munkatársa keze, amelyet egy szemfüles fotós meg is örökített...

Katy Perry férjhez ment Vegasban?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.