Vitte a pálmát az énekesnő dekoltázsa

Micsoda látvány: Katy Perry cici-díjat érdemelne!

Nem győznek a pasik álmélkodni, amikor feltűnik a csinos, cserfes énekesnő, aki sosem fosztja meg őket méretes kebleinek látványától. Katy Perry legutóbb műsorvezetőként is bedobta magát - pontosabban a melleit.

Micsoda látvány: Katy Perry a kebleiért is díjat érdemelne! képgaléria

2009.12.07 11:30ma.hu

Hihetetlen energikus a színpadon, és a műsorvezetés terén is hozza a formáját.

Talán éppen ezért is kérik fel egyre többször Katy Perry-t, hogy énekesnői tudása mellett más szerepkörben is csillogtassa meg tehetségét.

A fanyar humorú popcsillag nemrég az MTV Europe Music Awards gálán tündökölt, ahol fantasztikus ruhákban szórakoztatta a közönséget.

Többféle összeállításban jelent meg, a közös csupán az volt bennük, hogy Katy melleit egyik sem takarta. Csak amennyire muszáj.

Egyike a bájos és izgató daraboknak ez a fehér, gyönyörű mintákkal kivarrt ruhaköltemény is, amelyből szemmel láthatóan majdnem kibuggyantak az énekesnő büszkeségei.

Katy Perry nemrég maga osztotta meg a nagyérdeművel, hogy imádja a melleit. Már kilencévesen azért imádkozott, hogy méretes keblei legyenek felnőttkorában!

Nagyon úgy tűnik, hogy a vágya teljesült. Ezért a szemrevaló sztár nem is szívesen rejtegeti formás idomait...

Megszelidítette Russel Brand-et a vadmacska!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.