Meztelenül pózol albuma borítóján a sztár

Szexis fotók - Katy Perry erotikus álmokat okoz

Valószínűleg sok tinisrácnak lesznek erotikus álmai az énekesnő harmadik albumát népszerűsítő reklámanyagtól.

Szexi: Katy Perry erotikus álmokat okot a tinédzsereknek... képgaléria

2010.07.29 14:30mellesleg

Az augusztus végén megjelenő Teenage Dream reklámanyagához Katy Perry és a PR szakemberek mindent beleadtak, hogy figyelemfelkeltő, ám a jó ízlés határain belül mozgó promoanyagot hozzanak össze.

Katy Will Cotton festményén - Fotó: tengossip.com

A főszerep a különlegességé, a szokatlan, élénk színeké, ami bevalljuk, nem is lep meg minket ismerve Katy extravaganciára hajlamos énjét.

A reklámfelvételek egyikén az énekesnő a Bettie Page életérzésre hajaz, a kék parókával, PVC bikinivel.

Egy másik képen pedig már egy belevaló kaliforniai csaj tekint ránk feszes naciban, hasvillantós pólóban. Azonban nem csak a promoanyag érdemel figyelmet.

Az album első single-je a Snoop Dog-gal közösen összehozott California Gurls hat héten át uralta a Billborad 100-as listájának az élét, és a címadó dal is hasonló sikerre számíthat, jelenleg az iTuneson már a harmadik a vezető dalok rangsorában.

Katy Perry cukorvattában, meztelenül

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.