Az énekesnő megint kipakolta...

Izgató fotók: Közszemlére tette bomba melleit Katy Perry!

Büszke formás kebleire Katy Perry, s ennek nemcsak hangot ad, de minden alkalommal meg is mutatja - Az énekesnőnek ismét sikerült egy igen merész öltözékben színpadra lépnie.

Izgató dekoltázzsal lépett színpadra Katy Perry! képgaléria

2010.06.07 10:40ma.hu

Falatnyi felsőben és szexis naciban énekelt a minap Katy Perry. A szépséges énekesnő imádja az extrém holmikat, előszeretettel csinál bohócot magából.

Ezúttal kék parókában és ezzel harmonizáló öltözékben parádézott, ám akármit is visel, méretes kebleit nem felejti el hangsúlyozni. Tartsa meg jó szokását.

A sztár korábban egy lapnak elkotyogta, hogy mindig is ilyen mellekre vágyott - már kilencéves kislányként szeretett volna szexis nővé válni.

Állítólag esténként imádkozott is, hogy minél nagyobb ütközőkkel áldja meg az ég.

Nos, elnézve a képeket, az igyekezete nem volt hiábavaló. Szerencsére Katy nem tartja meg csak magának a felemelő látványt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.