Az énekesnő először levegőt se kapott

Röhejes képek: Zöld kotyvalékot lőttek Katy Perry arcába!

Amikor megjelent, még gyönyörű és szexis ruhában mosolygott Katy Perry a kameráknak, a színpadra azonban már sárga szerelésben és kék parókában ment fel, és zölden távozott.

Mosolyogva pózolt Katy Perry, mielőtt zöld lét kapott az arcába! képgaléria

2010.03.29 12:30ma.hu

Színváltós estéje volt a csinos énekesnőnek - Katy Perry-t a Nickelodeon Kid's Choice Awards gáláján érte érdekes meglepetés.

Az estre még diszkós hatású lenge ruhában és mély dekoltázzsal érkezett a sztár, és felhőtlen mosollyal illegett-billegett a kamerák előtt.

Jonah Hill és Miley Cyrus

Katy és Jonah Hill a gyerekek által kedvenceknek szavazott sztároknak adta át a díjakat. Amikor azonban kinyitotta dobozt, melyben a nyertes, Miley Cyrus neve lapult, durván meglepődött!

Jókora adag zöld kotyvalék zúdult az arcába a dobozból, majd ezzel egyidőben felülről is permetezni kezdték rá a zöld lét. A nyálkás folyadék a Nickelodeon csatorna "névjegye", amely nem hiányozhatott a díjátadó gáláról sem...

Katy Perry az ijedtségtől először menekülőre fogta a dolgot, aztán mikor magához tért, maga is röhögésben tört ki.

A díjátadón egyébként nyert Michelle Obama, az amerikai elnök felesége, Let's Move elnevezésű kampányáért, mellyel egészségesebb életmódra igyekszik rábírni a fiatalokat, a sportolás és megfelelő étkezés által.

Miley Cryus a legkedveltebb színésznő lett, a Hannah Montana főszerepében, Taylor Lautner pedig a legkedveltebb színész, aki még egy elismerést kapott, Kristen Stewart színésznővel együtt a legjobb párnak járó díjat is átvehette az Alkonyat-filmekért. Díjazták a Black Eyed Peas-t, Taylor Swift-et és Jay-Z-t is.

Katy Perry beszólt Taylor-nak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.