Nem terhes az énekesnő

Képek - Vérrel bizonyított Katy Perry!

A minap felröppent híreket szerette volna megcáfolni a cserfes énekesnő, miszerint gyermeket vár párjától, Russel Brand-től - Katy Perry különös módját választotta a dolognak.

Szép pár: Katy Perry és Russel Brand képgaléria

2010.01.15 10:30ma.hu

Mint ahogyan a Twitter közösségi portálon terjedt el a hír is, hogy szülői örömök elé néz Katy Perry és brit komikus kedvese, Russel Brand, úgy ugyanezt a fórumot válaszotta az énekesnő a felröppent pletyka megcáfolására is.

Nagy a szerelem, de baba még nem lesz

Katy híres a meghökkentő ruházkodásáról és cselekedeteiről, ezúttal sem hazudtolta meg magát.

Blogbejegyzésében közölte, nem maradt el a havi vérzése, és sok szerencsét kívánt a következő hónapra a bulvársajtónak.

Russel Brand és az énekesnő egyébként a minap megtartotta eljegyzését, már ez is nagy meglepetést okozott, s többen azt találgatták, hova ez a nagy sietség.

Mivel a páros állítólag kétértelmű bejegyzéseket tett a Twitter-en, sőt, ezt követően Londonban egy bababoltban látták válogatni őket, futótűzként terjedt el a hír: Perry-nek gyermeke lesz.

A szerelmesek azonban a jelek szerint még várnak a gyermekáldással, az esküvőt azonban nem titkoltan a közeljövőre tervezik.

Luxusautót vett a pasijának Katy Perry?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.