Ezért jegyezték el máris az énekesnőt?

Képek - Katy Perry terhes? Bababoltban válogatott!

Meghökkentő pletyka járta be a sztárvilágot - A csinos énekesnő, Katy Perry állítólag maga hintette el a Twitter közösségi portálon, hogy gyermeket vár. Szemtanúk pedig Londonban babaholmit nézegetni látták, párjával együtt.

Szép pár: Katy Perry és Russel Brand képgaléria

2010.01.13 15:30ma.hu

Pár nappal ezelőtt jött a meglepő hír, miszerint Russel Brand brit színész, Katy Perry kedvese gyűrűt húzott az énekesnő ujjára.

A lánykérés állítólag Indiában történt, ahová az ünnepek után utazott el Katy és Russel, amolyan karácsonyi ajándékképpen saját maguknak.

Nagy a boldogság...

A hírek szerint a szilvesztert egy luxusszállóban töltötte a pár, és a tűzijáték után tette fel Russel a nagy kérdést...

A korábban gyakran nőcsábászként emlegetett komikus úgy nyilatkozott, végre rátalált a nagy szerelem. Amióta összejött Katy-vel, nem iszik és nem is használ drogokat.

A páros már az esküvőt tervezgeti, emellett azonban a napokban Katy Perry egyre kétértelműbb bejegyzéseket írogat a Twitter nevű közösségi portálon.

Az pedig még furcsább, hogy az énekesnő nemrég a párjával betért egy londoni bababoltba, ahol széles mosollyal nézegették a gyermekholmikat.

Nézze meg Katy Perry újévi, termékenységi testfestményét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.