Már nem az esküvő, a szakítás a téma!

Képek - Ajjaj: dobta vőlegénye Katy Perry-t?

Annak ellenére, hogy az utóbbi időben a külföldi bulvársajtó azt találgatta, mikor házasodik össze a csinos énekesnő és a brit humorista, most úgy tűnik, már kapcsolatban sincs egymással Katy Perry és Russel Brand.

Szép pár: Katy Perry és Russel Brand képgaléria

2010.03.25 15:30ma.hu

Mindenki el volt ragadtatva: a dögös és humoros énekesnő megszelidítette a brit komikust.

A páros január elején jelentette be, hogy hivatalosan is szeretnék összekötni életüket, Katy Perry már gyűrűt is kapott.

Katy és Russel a Vanity Fair partiján - Fotó: Getty

Russel Brand ugyan sosem a hűségéről volt híres, de valóban úgy tűnt, Katy mellett megnyugodott. Saját elmondása szerint a cserfes énekesnőnek sikerült őt visszafogottabbá tennie, és nagyon szereti őt.

A brit Daily Mail lap azonban most úgy értesült, hogy a románc talán mégsem végződik olyan happy end-del, mint azt vártuk.

Az amerikai énekesnőt többször látták a napokban magányosan sétálgatva Los Angeles-ben, és egy idegen férfival beszélgetni egy hotel előtt, a lépcsőn üldögélve...

A lap úgy tudja, Russel Brand ki akart lépni a kapcsolatból, a jelek szerint végül meg is tette. Árulkodó jel, hogy az utóbbi időben egy rendezvényen sem együtt jelent meg a pár.

A komikus sokszor egyedül érkezett egy-egy jeles eseményre, ahol aztán idegen hölgyekkel flörtölgetett. Állítólag látták egy ismeretlen barna szépség oldalán is, akit kézenfogva vezetgetett.

Csak a Vanity Fair magazin partiján látták együtt Russel-t és Katy-t, de a jelenlevők szerint nem voltak valami kirobbanó hangulatban...

Katy Perry szerint állandóan szexeltek Russel-el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.