Kihívó ruhában jelent meg az énekesnő

Merész fotók: Nem sokon múlt, hogy Katy Perry puncija kilátszott

A szemrevaló idomokkal megáldott énekesnő nem a visszafogottságáról híres, legutóbbi partiruhájával azonban alaposan kiverte a biztosítékot.

Merész: Katy Perry-nek kis híján a nemi szerve is kilátszott! képgaléria

2010.05.05 19:30ma.hu

Katy Perry kihangsúlyozott dekoltázsa láttán egyébként is elgyengülnek a férfiak, ám az olykor igen meghökkentő ruházatáról is ismert, vadóc énekesnő most ennél is tovább ment.

A fiatal sztár a Costume Institute Galán tűnt fel olyan hosszú estélyi ruhában, amely nemcsak az egész vállát és dekoltázsát szabadon hagyta, de a teljes bal lábát is.

Bár Katy büszkén viselte a gyönyörű szerzeményt, néhány lépésnél bizony nem sok híja volt, hogy a nemi szervét nem mutatta meg a kíváncsi közönségnek...

A rafinált szabású modell azért időnként magát a viselőjét is zavarba hozta, hiszen lekapták a fotósok Katy-t, amint éppen a mellrészen végez egy kis igazítást...

A ruha egyébként színváltós volt, ami a fények kialudtával vált igazán érdekessé: a világító minták csak úgy ragyogtak az énekesnőn.

Menyasszonyi ruhában parádézott Katy Perry kedvese!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.