Lánybúcsún vetkőzne Rihanna?

Izgató képek: Katy Perry Rihanna meztelen testére kíváncsi

Katy Perry úgy döntött, leánybúcsúján nem hivatásos sztriptíztáncossal fogja szórakoztatni vendégeit, hanem az ismert énekesnővel, Rihannával dobná fel a hangulatot. Arról egyelőre nincs hír, hogy a felkérésre a sztár mit válaszolt.

Láncokkal és meztelenül a padlón Rihanna! képgaléria

2010.06.23 08:00ma.hu

<a href="http://hirgyujto.hu/hircsokor/Katy* Perry*" target="_blank">Katy Perry</a>, aki az I Kissed A Girl című slágerrel vált ismertté, hamarosan egybeköti életét <a href="http://hirgyujto.hu/hircsokor/Russel* Brand*" target="_blank">Russel Brand</a> humoristával. Az utolsó szabad estéjén azonban még egyszer szeretne kirúgni a hámból, és az az ötlete támadt, hogy a megszokott hagyományokkal ellentétben nem sztriptíztáncost fog meghívni, hanem egy szakmabeli kollégáját. Ebben semmi meglepő nem lenne, ha Rihannának énekelnie kellene a buliban, csakhogy Perry kisasszony azt szeretné, ha <a href="http://hirgyujto.hu/hircsokor/Rihanna*" target="_blank">Rihanna</a> a vetkőzőtudományával kápráztatná el a hölgykoszorút.

Ahogy egy nemrég adott interjújában kifejtette, a <a href="http://hirgyujto.hu/hircsokor/leg%C3%A9nyb%C3%BAcs%C3%BA*" target="_blank">legénybúcsú</a>kon elfogadott dolog, hogy az emberek levetkőznek, de ő azt szeretné, ha a lánybúcsúján lépne fel valaki sztriptíztáncosként, és azért esett a választása épp Rihannára, mert ő annyira <a href="http://hirgyujto.hu/hircsokor/forr%C3%B3v%C3%A9r%C5%B1*" target="_blank">forróvérű</a>, és egyébként is kedveli. „A legmenőbb csaj, és azt összes ruháját szeretném!” – tette hozzá. Úgy véli, meglehetősen sok közös vonás van bennük, sok időt töltenek együtt, és szeretné, ha gyakrabban találkoznának más eseményeken is.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy maga Rihanna hogyan fogadta a felkérést és mit válaszolt rá, mindenesetre Katy Perry izgatottan várja, elvállalja-e a megtisztelő feladatot.

Kíváncsi Rihanna erotikus klipjére? Kattintson!!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.