Felcsusszant a miniruha az énekesnőn

Fotók: Kemény! Be lehetett látni Katy Perry lába közé!

Okoz néha érdekes meglepetéseket a bevállalós énekesnő - Bár a kebleit előszeretettel mutogatja Katy Perry, most éppenséggel a bugyiját, vagy inkább annak a helyét sikerült kivillantania.

Merész: be lehetett látni Katy Perry szoknyája alá! képgaléria

2010.06.18 10:45ma.hu

A mindig bolondos, de döglesztően szexi Katy Perry ismét mélyen dekoltált, testre simuló ruhában mutatkozott a színpadon.

Szemmel láthatóan melltartó nélkül, ám ezúttal nem formás, félig kilátszó mellei voltak a fő "attrakció"...

Dala előadása közben ugyanis az energikus énekesnő úgy lépett, hogy lábai a kelleténél jobban szétcsusszantak, ruhája pedig megadta magát!

A tüneményes világoszöld kreáció túlságosan felhúzódott, s bizony az első sorokban állók beláthattak Katy a szoknya alá...

Nos, a fotókból ítélve még azt sem lehet rendesen megállapítani, vajon viselt-e bugyit az énekesnő.

Vagy talán Katy Perry merészsége ennyire nem ismer határokat?

Lehet szavazni, mennyire szexis Katy Perry!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.