Vb-hangulatban tálalta dudáit a sztár

Képek: Óriás dinnyék, zászlóban! Csoroghat a focisták nyála Katy Perry láttán!

Mindent lehet mondani a szemrevaló amerikai énekesnőre, csak azt nem, hogy unalmas - Katy Perry külsejében is igyekszik mindig valami újat és izgalmasat hozni, most például a foci világbajnokság örömére...

Izgató! Katy Perry vb-hangulatban tálalta a melleit! képgaléria

2010.06.14 19:30ma.hu

Hol kékhajú nyalókás babának öltözik - mint új videoklipjében - , hol elegáns dívaként hódít, de a vicces és elképesztő szerelések sem állnak távol Katy Perry-től, aki szemmel láthatóan kicsit sem akar átlagos lenni.

A sikeres énekesnő imád bolondos ruhákban megjelenni, de egy valamiről nehezen lehetne lebeszélni: méretes kebleit, melyekre igen büszke, sosem mulasztja el kipakolni.

Csodájára is járnak figyelemreméltó dekoltázsának, így Katy igyekszik kielégíteni a kebleire tapadó tekinteteket...

A sztár maga is foci vébé lázban ég, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy ezúttal amerikai zászlóba csomagolva magát tálalta gyönyörű melleit és formás alakját.

Katy Perry sajátos szurkolását bizonyára díjazzák nemcsak a focisták, de a világ összes drukkere is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.